Praktikant til Manufacturing Sciences

Din primære rolle vil være at supportere i Manufacturing Sciences (MS) daglige arbejde, hvor dine arbejdsopgaver vil blive defineret efter ønske og behov. Som ingeniørpraktikant vil du blandt andet have ansvar for MS laboratoriet, hvor der udføres undersøgelser, tests og analyser af sprøjter og penne til medicin. Der lægges vægt på din evne til at forstå komplekse problemstillinger, og du vil i samarbejde med dine kollegaer danne rammerne for, hvordan disse skal gribes an og løses.

Et 6 måneders praktikantforløb i Fujifilm har ikke nødvendigvis en fastlagt plan for, hvad man lærer eller skal igennem. Du har derimod mulighed for selv at præge din rolle som praktikant alt afhængig af dine interesser, kompetencer og dit ambitionsniveau.

Vores forventninger

Der forventes, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, har teknisk snilde og et godt kendskab til Microsoft Office-pakken. Gode engelskkundskaber er påkrævet.
Under praktikperioden vil du blandt andet skulle:

  • Bidrage ved undersøgelser og projekter
  • Være ansvarlig for MS laboratoriet, samt lave tests og eksperimenter
  • Overvåge produktionsprocesser og indsamle data
  • Arbejde med løbende forbedringer med udgangspunkt i LEAN principper
  • Facilitere workshops
  • Organisere ugentlige teammøder
  • Strukturere information og vedligeholde intrawebsiden

Som praktikant  hos os kan du forvente et spændende og udfordrende forløb med en høj grad af frihed til løsning af opgaverne, og hvor du har mulighed for at udvikle dig, både professionelt og personligt. Du vil i praktikperioden have stor kontaktflade med andre afdelinger i Hillerød.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende praktikant Ibrahim Shahin på +45 72 33 01 52

Praktikken varer 5-6 måneder og starter Februar 2020.

Upload dit CV og din ansøgning hurtigst muligt og senest 13. December 2019

APPLY