Praktikant i Finished Goods Manufacturing (Shopfloor)

Har du flair for proces- og flow optimeringer og kunne du tænke dig at arbejde med LEAN i en global bioteknologisk organisation? Leder du efter et praktikforløb med meget ansvar og frihed til arbejdsopgaver kan Finished Goods Manufacturing (FGM) hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies Denmark (FDBD) være stedet for dig.

Et praktikforløb hos FGM indbefatter faste opgaver tilknyttet ledelsens opfølgning på den daglige produktion, som vil give dig solid erfaring inden for arbejde med visual performance management KPI’er og årsagsanalyser. Derudover har  du også selv mulighed for at påvirke din rolle som ingeniørpraktikant alt afhængig af dine interesser, kompetencer samt ambitionsniveau.

Din primære opgave vil være Support af den daglige ledelse samt at bidrage til den fortsatte implementering af LEAN, Human Performance og Shingo i færdigvareproduktionen, via blandt andet workshops med medarbejderne, mens sekundære opgaver løbende vil blive defineret efter ønsker og behov.

Praktikperioden indbefatter blandt andet følgende opgaver:

  • Analysere trends ift. KPI’er og metrics
  • Facilitere workshops for medarbejdere med formål at optimere produktionen
  • Delvist samarbejdde med andre afdelinger i organisationen
  • Selvstændigt finde og arbejde med mindre projekter.

Det forventes at du er i gang med en fagrelevant ingeniøruddannelse og har opnået gode resultater. Derudover skal du være i stand at analysere forskellige former for data og drage konkrete og relevante konklusioner derfra. Derudover lægger vi vægt på, at du viser engagement og har drive samt gode kommunikations egenskaber. Færdigheder indenfor engelsk og Microsoft Office-pakken er også påkrævet.

Upload dit CV (på engelsk), ansøgning (på engelsk) og karaktererblad senest den 13. December.

Apply