Praktikant i Finished Goods Manufacturing (Compliance)

Har du flair for procesoptimering og besidder gode skriftelig evner, og kan du tænke dig at arbejde med compliance i en global bioteknologisk organisation? Leder du efter et praktikforløb med meget ansvar og frihed til arbejdsopgaver? Så er en praktik i Finished Goods Manufacturing (FGM) hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies Denmark (FDBD) stedet for dig.

Et praktikantforløb hos FDBD indbefatter faste opgaver tilknyttet ledelsens opfølgning på compliance KPI’er, som vil give dig solid erfaring med procesforståelse, performance management og årsags analyse. Derudover vil du blive ansvarlig for procesoptimeringer, hvilke vil indbefatte at forankre disse ændringer i procedurer og visuelle work instructions.

Derudover har du også selv mulighed for at påvirke din rolle som ingeniørpraktikant, alt afhængig af dine interesser, kompetencer samt ambitionsniveau. Din primære opgave vil være support af compliance teamet i form af Visual work instruction facilitator og udførende projektleder på mindre compliance projekter, Support til projekter i FGM, Champion af info board skærme i produktionen, mens sekundære opgaver løbende vil blive defineret efter ønsker og behov.

Praktikperioden indbefatter blandt andet følgende opgaver:

  • Procesoptimerings projekter af forskellige karakter
  • Udarbejdelse af visual work instructions og procedurer
  • Ansvar for opdatering af complaince KPI’er
  • Selvstændigt finde og arbejde med mindre projekter

Det forventes, at du er i gang med en fagrelevant ingeniøruddannelse, og at du har opnået gode resultater. At du bestrider gode skriftlige evner på engelsk og at du derudover skal være i stand til at analysere forskellige former for data/processer og drage konkrete og relevante konklusioner derfra. Derudover, lægger vi vægt på, at du viser engagement, er nysgerrig og har drive. Færdigheder indenfor Microsoft Office-pakken er også påkrævet.

Ansættelsesstart 1. februar 2020

Upload dit CV (på engelsk), din ansøgning (på engelsk) og dit karakterblad hurtigst muligt og senest den 14. december 2019.

Apply